Nejnovější recenze ze sekce Tělové oleje
- Very natural and 100% pure. Good to use in any massage therapy specialy this time of cold weather.
- Recommended.
Recommended to other buyers who are looking for pure and natural massage oil.
- bohužel nefunguje pumpička
Pomohl mi při podrážděném jícnu a nyní si ho mažu na hruď a kašel je den o de dne slabší.
vhodný i na exematickou pokožku
Olej je příjemný, používám na pleť. Je pak jemnější
- Spolehlivě likviduje naše různé kožní problémy (vnější použití, nutno ředit, viz návod k použití). Pochopitelně záleží na příčině problému a na všechno to určitě nepůsobí. Nám to ale v rodině pomáhá skoro vždy.
- Určitě na něj může být někdo alergický, je třeba ho opatrně vyzkoušet.
Kdo má kožní problémy, doporučuji opatrně vyzkoušet.
Příjemná vůně
- super
- nemá
Tento produkt používá naše rodina již více roků, spokojenost.
- Od té doby, co používám hydrofilní olej, se každou večer i každé ráno těším na péči o pleť. Ta vůně, to je radost. A pleť po něm zůstává krásně vláčná.
- velmi účinný produkt na pokožku
tento olej mi vyhovuje
Výbírný
- Vyhovuje mé pleti (zralá, sušší). Příjemná vůně. Nezanechává pleť mastnou. Celý den příjemný pocit, žádný pocit suché pleti. Měla jsem už dřív a zase jsem se k němu vratila.
Smrdí. Opravdu hodně.
Athena's mandlový olej Erboristica 200 ml
Registrovaný uživatel
Přidáno: 29. října 2023
(naposledy upraveno 29. října 2023)
Zakoupeno v Pilulka.cz
- SYNTETICKÝ PARFÉM UVNITŘ!!!
- nejdná se o čistý mandlový olej
POZOR, nejedná se o čistý mandlový olej! Jedná se o mandlový olej se syntetickým parfémem! Naprosto nevhodné pro citlivou pokožku a naprosto nevhodné jako základ do difuzérů (do kterých se jinak mandlový olej používá).
Očekávala jsem čistý mandlový olej, nenapadlo mě, že ve flakonku, který se jmenuje MANDLOVÝ OLEJ, musím číst složení. Kvůli tomu jsem přišla o drahý Patchouli olej za pár stovek, takže veliké zklamání a raději předem upozorňuji – nekupovat do difuzérů!!!
- používám již několik let a naprostá spokojenost
Nuxe Huile Prodigieuse Florale multifunkční zkrášlující suchý olej na obličej tělo a vlasy 50 ml
Honza
Přidáno: 25. října 2023
(naposledy upraveno 25. října 2023)
Zakoupeno v Lekaron - specialisté na NUXE
- vůně a cena
- Bylo nám doporučeno na bolesti břicha, máme zatím krátce, ale i tak se nám zda, že funguje.
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »