Nejnovější recenze ze sekce Tělové oleje
velmi som s olejom spokojny
- krásné, praktické balení, vhodné i na cesty. Napřed mi moc nevoněl, ale aplikace na pleť ve spojení s hyaluronovým sérem mě donutila používat ráno i večer:) Lepší než jakýkoli krém. Hned po první aplikace se mi začali hojit červené šupinky od zimy,s portu a alergií. Nyní používám každé ráno a večer se sérem a mycí pěnou. Pleť je překrásná. Je mi 41, vyzkoušela jsem po celém světě kde co, ale nikdy mi žádná kosmetika tolik nevyhovovala.
- Krásně voní a dobře promasti suchou pokožku
Nevim
- příjemný, dobřese vsakuje, lehký, parfémovany. používám tento olej řadu let
- Olej je skvělý, krásně se vstřebává.
- Pleti dodá vše potřebné. Je dobře vyživená, hladká a jemná.
- Vůně je sladká, ale stále jemná.
- Občas přidávám i do koupele. Stačí pár kapek.
dobrý
- Příjemný, jemný
Nakupuji opakovaně. Nejlepší z těch, co jsem kdy zkusila.
Doporučuji.
objednávám opakovaně, výborný na pleť
WoldoHealth Arganový olej 100% bio z Maroka lisovaný za studena vegan sérum s arganovým olejem proti stárnutí péče o obličej a tělový olej 100 ml
Moje kamarádka má po letech první zimu, kde nemá popraskané ruce, já používám i na obličej, kvalita bez parfemace, vydrží dlouho
Velmi kvalitní výrobek
Zatím jsem žádný efekt při pomoci s bolestí paty nezaznamenala
Naděje tújový olej 500 ml
Přidáno: 29. ledna 2024
(naposledy upraveno 29. ledna 2024)
Zakoupeno v Vitalita.cz
Dlouhodobě jej používáme a jsme spokojeni.
příjemně voní, lehce se vstřebává, jsem spokojená
- Desinfikuje
- likviduje plísně
- Vyšší cena
Výborný po koupeli,hladká pokožka.
Používám dlouhodobě,zjemnˇuje a zvláčnˇuje pletˇ.
Krásně voní a vstřebává se
Vybrala jsem si arganový olej od Anely na základě intuice a jsem s ním zatím spokojená (používám ho teprve týden). Má příjemnou konzistenci, je bez vůně (oproti jiným značkám, které jsem dříve vyzkoušela). Používám ho na noc na pleť a na vlasovou pokožku a konečky. Pleť mám jemnou a citlivou a olejíček jí sedí. Těším se na to, jaký vliv bude mít v péči o vlasy.
výborné, dlouhodobě jej používám
Přidávám do tinktury na vlasy.